Aantal personen: 4
Ingrediënten:
4 pangasius filets ( komt deze uit de diepvries, zorg dan dat de vis ontdooid is voor de bereiding)
8 eetl paneermeel
8 eetl olijfolie
1 pot gegrilde rode paprika’s
2 theel mosterd
Scheut kookroom
Boter
Halve visbouillon tablet
100 ml water
4 teentjes knoflook
1bosje peterselie
Peper
Zout
Benodigdheden:
Grote ovenschaal
Oven of combi-magnetron
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Doe de knoflook en peterselie in een keukenmachine en hak fijn.
- Voeg dan het paneermeel, olijfolie en mosterd toe en meng goed door elkaar.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Doe de vis in een ingevette ovenschaal en verdeel het kruidenmengsel er over, druk een beetje aan.
- Zet de schaal ongeveer 25 a 30 min in de oven.
- Maak ondertussen de paprikasaus door een klontje boter in een pannetje te smelten.
- Laat de gegrilde paprika’s uitlekken en snijd in stukjes.
- Houd ongeveer ¼ van de paprika’s apart en de rest smoor je 5 min in de boter.
- Voeg dan het water toe en breng aan de kook.
- Verkruimel het stukje van de visbouillon tablet boven de pan en roer goed door elkaar.
- Zet het vuur laag en mix het mengsel fijn met de staafmixer.
- Schenk een scheut kookroom er bij en voeg de overgebleven stukjes paprika toe.
- Breng de saus op smaak met peper en zout.
- Serveer de vis op 4 borden en giet er een de romige paprikasaus over.
TIP:
Heerlijk bij gebakken aardappeltjes of Quinoa, en een groente salade.
Nick bereid de vis :)
En de romige paprikasaus :)
Vergeet niet om een opmerking achter te laten als je dit recept geprobeerd hebt ;-)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten